We zijn gestart! 1


Van fulltime werknemer naar fulltime ondernemer, wat een stap zeg!

Het gaf mij een onwerkelijk gevoel om op 31 augustus na een warm afscheid mijn collega’s achter te laten, mijn lease auto in te leveren en vervolgens met de trein naar huis te rijden. Ik keek uit het treinraam en realiseerde mij dat dit toch echt waar was. Ik heb mijn vaste loonverband opgezegd en moet nu echt mijn plannen gaan waarmaken. Het geeft mij een positieve doch onrustige spanning. Een soort van op twee kilometer hoogte uit een vliegtuig springen en er vanuit gaan dat de parachute het doet. En ja, ik weet zeker dat de parachute het gaat doen, want ik heb ‘m zelf opgevouwen, toch? Doodeng maar gaaf! Ik ben er van overtuigd dat dit het enige en juiste pad voor mij is. ORDAS Dealer Focus is vanaf nu een feit.

odf-jump

1 September is een onwennige dag. Alle zaken waarmee ik tot een dag eerder als werknemer mee bezig was mag ik per direct vergeten en uit mijn systeem laten gaan. Tegelijkertijd is het een feestdag, want ik mag nu fulltime datgene doen waar mijn hart ligt.
Ik ben opgegroeid in het automobielbedrijf van mijn vader en heb daar altijd gezien dat ondernemen in de auto’s hard werken is. Maar ook dat het zeer lucratief en voldoening gevend kan zijn. In mijn loopbaan binnen de automotive heb ik echter vernomen dat de resultaten van verschillende bedrijven nogal uiteenlopen en het lang niet altijd over rozen gaat. Juist daar ligt mijn hart. En nu kan ik mij er volledig op richten om automobielondernemers effectiever en aangenamer te kunnen laten ondernemen.

De afgelopen weken stonden in het teken van perfectioneren van de producten. Het moet gewoon optimaal zijn en ik realiseer mij tijdens dit proces dat ik wil blijven verbeteren. Is het geperfectioneerd, dan moet het nog beter. Daarnaast is het natuurlijk van groot belang om er voor te zorgen dat mijn potentiële klanten van mijn bestaan en toegevoegde waarde weten. Marketing en de ontwikkeling daarvan nemen een groot deel van de tijd in beslag. Gelukkig heb ik veel steun vanuit het thuisfront en wordt er constructief en strategisch met mij meegedacht. Bovendien is mijn vriendin een kei in het redigeren en inspireren bij teksten, waardoor alle uitingen er professioneel uitzien.
Dat mensen mee willen denken is ontzettend waardevol. Daarbij is het van groot belang om goed naar andermans ideeën te luisteren en deze met een open blik kritisch te bekijken. Zodoende is er een fantastisch aanbod ontstaan met diensten waarmee ik de automotivewereld op mijn manier een stukje mooier ga maken.

Via mijn blog houd ik je op de hoogte van mijn ervaringen, hersenspinsels en natuurlijk over de nieuwste ontwikkelingen van mijn producten.
Als je deze blog aan het lezen bent, ben je hoogstwaarschijnlijk reeds geïnteresseerd in wat ik doe. Ik zou je daarom willen vragen of je deel wilt uitmaken van mijn panel. Wil je met mij meedenken over hoe ik de automobielondernemers kan bereiken die graag weer plezierig willen ondernemen en daarbij de producten van ORDAS Dealer Focus kunnen gebruiken?

Ik hoor graag van je!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “We zijn gestart!

 • Cees van Gaalen

  Hoi André,
  Allereerst gefeliciteerd met je stap! Geweldig en dat gaat je lukken!
  Leuk e.e.a. te lezen en dat het toch werkelijkheid is geworden waar uiteindelijk je passie ligt.

  Mocht ik je behulpzaam kunnen zijn laat het me weten!

  We spreken ongetwijfeld een keer.

  Succes!