Automotive Advies


Automotive bedrijfsadvies  –  Sparringpartner  –  Vertrouwenspersoon.

Kent u dat? Zaken in uw bedrijf lijken beter of anders te kunnen, maar hoe?
Het is soms niet makkelijk de vinger op de zere plek te leggen. En wanneer u weet wat er aan schort, komt de vraag hoe u dit het beste aan kunt pakken. Vaak kunt u het zelf oplossen. De vraag is alleen of het de meest effectieve manier is en of het sneller had gekund.

Hoe zou het zijn als u in een dergelijke situatie bijgestaan wordt door een professional die eerder met het bijltje gehakt heeft? De oplossing snel en adequaat direct op maat ter beschikking.

ORDAS Dealer Focus is voor u de onafhankelijke sparringpartner, vertrouwenspersoon en raadgever. Graag ondersteunen wij u bij alle vraagstukken die u bij het voeren van uw bedrijf tegenkomt. Door onze jarenlange automotive managementervaring en het brede netwerk aan specialisten kunnen wij u altijd maximaal en volledig op maat van dienst zijn. Op deze manier bent u in staat om doormiddel van een optimale bedrijfsvoering uw rendement voor nu en de toekomst te maximaliseren.

Maatwerk.

Samenwerking is voor ons een kernwaarde. Wij houden er niet van te vertellen wat er allemaal in uw bedrijf anders moet. Oplossingen zijn alleen effectief wanneer deze bij een bedrijf passen. Daarom hanteren wij coachende methodes die inzichten bij u en het management creëren. Op deze manier ontstaan de meest effectieve en werkbare maatwerk oplossingen voor uw bedrijf.

Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken met u graag uw wensen en onze mogelijkheden.

info@ordas.nl
085-303 6829