Booster


Dealer Booster ORDAS Dealer Focus

Ik heb de beste strategieën, maar hoe zorg ik er voor dat mijn mensen ze uitvoeren?

 

Met Booster van ORDAS Dealer Focus weet iedereen wat hij moet doen!

Wanneer u strategieën in uw hoofd heeft, wilt u natuurlijk dat deze goed door uw personeel uitgevoerd worden. Omdat niet iedere werknemer uit de strategieën weet te halen wat hij of zij exact moet doen, is het belangrijk om de strategieën om te zetten in processen. Zodra uw werknemers hun processen systematisch uitvoeren, worden uw strategieën werkelijkheid.

Booster van ORDAS Dealer Focus is een effectieve hands on begeleiding bij het operationeel invoeren van processen in uw bedrijf. Middel managementleden, zoals uw receptionist, chef werkplaats of verkoopleider, ontvangen korte coaching sessies. Het doel daarvan is dat zij zich de processen volledig eigen maken en bovendien er de verantwoordelijkheid voor nemen.
Het resultaat is dat de processen en daarmee uw strategieën, geborgd zijn en u daar zelf minder omkijken naar heeft.

De coaching sessies duren een dagdeel en vinden bij u in uw bedrijf plaats, tenzij u dat anders wenst. Tussen de sessies door nemen wij wekelijks telefonisch contact op met de betreffende personeelsleden. Op deze manier houden wij de voortgang bij en kunnen wij daar waar nodig de mensen met raad en daad bijstaan.
Na ieder bezoek ontvangt u als leidinggevende een gedetailleerd rapport van de coaching sessies. U kunt dan altijd nalezen wat er is besproken en welke voortgang er gemaakt is.
Bovendien wordt er tijdens de eerste sessie kosteloos een nulmeting gedaan doormiddel van de Fitscan. Op deze manier hebben wij een duidelijk beeld van uw bedrijf en kunnen wij de processen nog beter op maat optimaliseren.
Naar wens kunnen wij zelfs de implementatie van de processen volledig hands-on voor u uitvoeren.

Voor uw gemak hebben wij vier Booster varianten voor u samengesteld.
Wilt u een afwijkende variant of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Indien er nog geen strategieën bepaald zijn, is het Strategy+ programma een logische stap voor Booster.

Voor een maximaal rendement worden onze producten altijd voor u op maat gemaakt.
Dekken deze toch niet de lading die u wenst? Geen probleem, wij bieden u graag de maatwerk oplossing zoals u die wilt.

[easy-pricing-table id=”308″]