Dealer Restart


Dealer Restart ORDAS Dealer Focus

Wilt u uw bedrijf succesvol voortzetten nadat uw dealercontract is opgezegd?

 

Maak het waar met Dealer Restart!

Natuurlijk heeft het voordelen om merkdealer te zijn.
De marketing wordt vanuit de importeur ondersteund en de merktrouwe klanten komen graag naar u toe. Bovendien heeft een merkdealer een betrouwbare uitstraling als specialist voor zijn merk. Wanneer uw dealercontract opgezegd wordt kunt u deze voordelen snel gaan missen.

Gelukkig zijn er ook voordelen om onafhankelijk autobedrijf te zijn.
U hoeft niet aan de dealerstandaarden te voldoen en u bent als ondernemer vrij om uw bedrijf zonder enige verplichting te voeren. U kunt uw bedrijf een eigen gezicht en uitstraling geven. Bovendien hoeft u geen auto’s meer verplicht af te nemen.

Een andere optie nadat uw dealercontract is opgezegd is dat u franchisenemer wordt van een keten zoals bijvoorbeeld Vakgarage of James. Hiermee verplicht u zich aan de standaarden en uitstraling van deze keten, maar u profiteert wel van centraal geregelde ondersteuning.

Omdat de overgang van merkdealer naar onafhankelijk autobedrijf of franchisenemer niet makkelijk is en de nodige veranderingen met zich meebrengt, hebben wij voor u Dealer Restart ontwikkeld.
Met Dealer Restart begeleiden wij u bij de overgang en zorgen wij er voor dat u uw bedrijf comfortabel en succesvol kunt blijven voortzetten.
Samen met u bepalen wij de bij uw bedrijf passende strategieën om de kwaliteiten van uw bedrijf uit te vergroten en optimaal in te zetten.

Uw kwaliteiten strategisch inzetten zodat u uw bedrijf succesvol kunt blijven voortzetten. Dat is ons doel!

Dealer Restart is een effectieve hands on begeleiding welke uit meerder sparringsessies bestaat waarbij wij uw individuele situatie analyseren. Vervolgens werken wij gezamenlijk en kritisch naar de meest passende strategieën toe.
Tussen de sessies door nemen wij wekelijks telefonisch of per email contact met u op zodat wij de vinger aan de pols kunnen houden en u er nooit alleen voor staat. Bovendien is een gedegen rapportage altijd inbegrepen zodat u de bevindingen altijd kunt nalezen.

Naar wens begeleiden wij ook de implementatie van de strategieën of voeren wij deze zelfs volledig voor u uit.

Voor uw gemak hebben wij vier Dealer Restart varianten voor u samengesteld.
Wilt u een afwijkende variant of heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Voor een maximaal rendement worden onze producten altijd voor u op maat gemaakt.
Dekken deze toch niet de lading die u wenst? Geen probleem, wij bieden u graag de maatwerk oplossing zoals u die wilt.

[easy-pricing-table id=”260″]