Over ORDAS


André Ordas, oprichter en eigenaar van ORDAS Dealer Focus:

Andre Ordas 170x200Ik ben opgegroeid in het succesvolle dealerbedrijf van mijn vader. Vanaf mijn zestiende heb ik naast mijn school en studie aan de HTS Autotechniek in dit bedrijf gewerkt en is mij het belang van een perfecte klantenrelatie, de juiste passende processen, uitmuntende geleverde kwaliteit en een hecht team van collega’s met de paplepel ingegoten. Ik heb ruim 15 jaar trainings- en managementervaring binnen de automobielbranche waarbij een nauwe samenwerking tussen de importeurs waarvoor ik werkte en de daarbij behorende dealernetwerken voor mij cruciaal waren. In deze periode zag ik dat enkele bedrijven, zelfs tijdens de financiële crisis, een goed bedrijfsresultaat lieten zien en tegelijkertijd er bedrijven waren die het flink zwaarder hadden. Mijn stellige overtuiging dat deze grote verschillen absoluut onnodig zijn en dat ieder autobedrijf een zeer goed bedrijfsresultaat zou moeten kunnen behalen heeft mij doen besluiten om ORDAS Dealer Focus op te richten.

 

Maaike Lakeman, schrijver, organisator, trainer en marketeer.

Maaike is vanaf het begin nauw betrokken bij de oprichting van ORDAS Dealer Focus en heeft veel inbreng in de vorming van de bedrijfsstrategieën en producten.
Door haar sport en culturele achtergrond te combineren met haar bedrijfskundig inzicht heeft zij altijd een frisse blik op hoe de zaken er voor staan en vooral hoe ze beter zouden kunnen.
Maaike heeft de volgende specialisaties:

  • Planning en organisatie.
  • Teambuilding trainingen.
  • Evenementen organisatie.
  • Marketing.
  • Strategieën intern en extern.
  • Canvas bedrijfsmodellen.
  • Teksten schrijven en redigeren.

 

Specialisten

Wij zijn ervan overtuigd dat alleen het aller beste goed genoeg voor u is. Daarom werken wij samen met de beste specialisten op zeer uiteenlopend gebied. Het kan voorkomen dat tijdens ons bezoek een behoefte blijkt aan een ander vakgebied dan het onze. In dat geval schakelen wij direct de best bij u passende specialist in.
Enkele voorbeelden van specialisaties binnen ons netwerk zijn:

Technische trainingen
Verkooptrainingen
Computertrainingen

Social Media
Marketing
Evenementen

 

Juridisch advies
Notarieel advies
Klantgeschillen

Fiscaal advies
Financieel advies
Verzekeringen

 

Onroerend goed
Interieur styling
IT inrichting

Technische diagnose
Webdesign
Lean Six Sigma

Wij breiden ons netwerk continue met de beste specialisten in verschillende disciplines uit. Om voor u de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen houden wij bij onze partners altijd de vinger aan de pols. Op deze manier garanderen wij voor u het maximale resultaat.

 

Visie

Visie ORDAS Dealer Focus

Ieder bedrijf heeft een fitheid welke is opgebouwd uit conditie elementen. Bij een atleet zijn deze elementen flexibiliteit, snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Voor uw bedrijf zijn deze elementen klantenrelatie, processen, geleverde kwaliteit en het teamverband binnen uw bedrijf. Deze vier conditie elementen zijn afzonderlijk trainbaar en wanneer ze alle vier op een hoog niveau staan, verkeert uw bedrijf in topconditie. Met alleen topconditie bent u er nog niet. Zoals coördinatie van een sporter een topatleet kan maken, zorgt een passende strategie binnen uw bedrijf dat u deze topconditie om kunt zetten in een maximaal bedrijfsresultaat.

 

Missie

Het is onze missie om er voor te zorgen dat autobedrijven in topconditie verkeren en daarmee dusdanig hoge bedrijfsresultaten behalen dat automobielondernemers aangenaam kunnen ondernemen. Alles draait om u als ondernemer, u heeft immer ooit met een bepaald beeld voor ogen besloten in het ondernemerschap te stappen. Wij willen er samen met u voor zorgen dat u met uw bedrijf op z’n minst uw toen gestelde doelen behaalt en zelfs verveelvoudigt zonder uzelf daarbij te verliezen.